26.6.15

SOMMERFERIE

Ja, for søren. Sommerferie! Endelig kom du. Jeg er overlykkelig, virkelig. Jeg fik det her i tirsdags, og jeg har slet ikke kunnet forstå det siden. Det er så længeventet, at I tror det ikke. Egentligt er det også lidt mærkeligt, da jeg slet ikke kan forstå det. Jeg tror til gengæld også at vejret har meget at sige her. Det kunne godt lige tage at tage sig sammen, så vi kan få en god ordentligt varm sommer. Det har vi brug for! Heldigvis går der efter vejrudsigten ikke SÅ længe før, at det begynder at blive godt. Meeeen, hvad ved jo aldrig med de nyheder, hehe. Hvis det så ikke kommer lige foreløbigt, er det meget heldigt, at jeg om et par uger drager mod Malta. Ih, hvor jeg glæder mig.
Indtil videre føler jeg allerede, at jeg har nået en helt masse på de 3 dage, jeg har haft ferie. Jeg har bl.a. spillet og synget med min veninde Emilie i vores lille to-mands-band "Lessons Learned" til 3.g'ernes translokation. Vi er en forholdsvis ny gruppe og har kun spillet til et andet arrangement før, så det var virkelig nervepirrende og grænseoverskridende og skulle spille foran i hvert fald 400 mennesker. Damn. Hvis i har lyst til at høre os, så giv os et lyt lige HER - Det ville betyde rigtig meget for os!
Jeg har så mange ideer og planer for, hvad jeg gerne vil i ferien. Jeg kan slet ikke vente med at indfri disse to-do's. Jeg tager bl.a. til København i 3 dage med min gode veninde, Julia. Jeg glæder mig sådan, vi skal virkelig ud og turiste den, hihi. Faktisk har jeg i sinde at lave en "Follow me around"-video derovre! Hvad har i af planer for ferien? 

2 kommentarer:

  1. Sommerferie er bare virkelig lækkert, også selvom planerne er få!

    http://industrialbarbie.blogspot.com/

    SvarSlet