14.6.15

Nem hjemmelavet ansigtsmaske

Ved første indskydelse ser dette måske ikke andet end ret så klamt ud, det jeg har i ansigtet. Jeg er enig. Det SER klamt ud, haha, dog er det slet ikke så slemt, som det ser ud. Faktisk er det rigtig rart. Det er, som indlægges titel også fortæller, en ansigtmaske. Den består kun af madvarer, så naturlig er den også. Hjemmelavede ansigtsmasker er der utallige af, så det er bare med at hoppe ud i noget forskelligt. Man kan bruge banan, advokado, honning, mælk, spinat og hvad ved jeg. Alt afhænger af hvad man gerne vil opnå. Jeg fandt denne her på nettet og skulle fungere mod urenheder og tilfører frisked. Den består af:

1,5 dl Havregryn
1-1,5 dl Yoghurt (gerne med god fedtprocent)
En halv agurk
1 spsk. honning

Det blænder man, og så er den klar til påførelse. Den skal blot sidde i 30-35 min., og så er den til at vaske af med lunkent vand. Det skal do siges, at den lige skal størkne i de første 5-7 minutter, så der kan det godt dryppe lidt pga. den lidt tyndere konsistens end en almindelig maske. I ventetiden kan man jo hygge sig med en kop te og et blad eller som jeg - læse til eksamen, haha.
Bagefter har jeg erfaret, at huden er dejlig frisk og blød. Jeg påfører altid en dagcreme efter for at sætte prikken over I'et. 
Skriv hvis i giver den et skud eller har nogle foreslag til andre ansigtsmasker. Dem vil jeg meget gerne høre! 
God søndag bloggen

2 kommentarer:

  1. Okay, det ser lidt klamt ud, men måske man skulle prøve det, haha?

    http://industrialbarbie.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Haha ja, det gør det. Men det er super lækkert efterfølgende!

    SvarSlet