30.3.15

Lé Paris

Lé Paris
Først og fremmest undskyld for en laaaang pause med bloggen, wauw. Tiden er fløjet afsted, der har været så meget at se til. Men NU er det påskeferie, og hvor er det dejligt. Endelig tid til afslapning OG blogging. Jeg er så heldig i dag at skulle drage mod det franske. Jeg skal nemlig til Paris! Vi skal køre og overnatter derfor i Tyskland på vejen, og derfor er vi der først tirsdag. Hold op hvor jeg glæder mig. Min familie og jeg fik det i gave til jul, og pludselig er det bare blevet påske og tid til at skulle afsted. Endnu engang; Tiden er fløjet afsted. Jeg er så spændt på at komme ned og opleve stemningen. Jeg har altid haft en fornemmelse af hvordan det måtte være i "kærlighedens by" - Det er spændende, om det kan leve op til det. Jeg har også et billede inde i hovedet af den "typiske" pariser-kvinde. En af dem med rød læbestift, dyre prada stilletter og let-på-tå-gang. Hihi. Det lyder måske lidt skørt, men det kan være, at I forstår det bedre ved at kigge på collagen oven over.
Jeg ser frem til at se Eiffeltårnet, de hyggelige cafeer, de dyre og smarte butikker. Ja, hvad ser jeg ikke frem til? Det bliver så godt! Ih altså. Lige hvad jeg har brug for. At komme lidt væk. Er der nogen af jer som har steder i Paris, som I kan anbefale?
Jeg kommer til at filme en masse dernede, så I kan godt glæde jer til en video, når jeg kommer hjem! Jeg håber, at I alle får en dejlig påske! 

2 kommentarer: