8.3.15

Don't let go of your dreams

Jeg tænkte, at vi trængte til sideskift for alle de normale "hverdags-indlæg" på bloggen. Derfor tænkte jeg, at jeg ville tage et lille men alligevel meget stort emne op om drømme, og ting som man gerne vil i livet. Ting man skal kæmpe for og ikke give op på pga. modvind og forhindringer. For det er en ting, vi bliver nødt til nogle gange i vores liv. Det er uundgåeligt, at alt ikke går ens vej. Men det er her, man bliver nødt til at holde fast og give op på de ting, som man gerne vil opnå.
Som i der har fulgt med længe har kunnet læse jer til, har jeg længe kæmpet med PCS. Post commotionelt syndrom, en neurologisk sygdom. Jeg lider af langvarig hjernerystelse, som jeg efterhånden har lidt af i 1 år og 4 måneder. Hele min verden har vendt sig 180 grader, den er helt forandret. Hver dag har jeg en slem hovedpine, koncentrationsbesvær, hukommelsesbesvær, ikke at kunne overskue og magte mange ting. Det er bestemt ikke let, og det er en kæmpe belastning i min hverdag. Det har givet mig mange bekymringer om min fremtid og drømme. Nogle gange er det helt uoverskueligt og usandsynligt, at jeg skulle kunne leve min drømme fuldt ud med denne belastning..
Men det er her, jeg og alle andre skal sige "Nej. Nu holder du op. Du kan hvad du vil". Intet bør stå i vejen for i hvert fald at komme så tæt på at opnå ens drømme som muligt. Vi skal alle igennem bump på vejen, og det skal vi nok klare. Uanset om det er små eller store ting man kæmper med i livet, man man ikke lade tingene stå i vejen. Det har jeg lært i løbet af det sidste år med min kroniske hovedpine. Jeg må ikke lade verden gå under. Der er langt værre ting i verden, og jeg er heldig at leve det liv, jeg gør. Jeg skal nok klare den, og jeg skal nok få mine drømme opfyldt. Måske tager det bare lidt længere tid og flere kræfter, men den vil være det værd. I sidste ende vil positiv tilgang og hovedet højt holde os alle kørerende og give os lige, hvad vi ønsker i livet.

4 kommentarer:

 1. Fedt, at du kommer ud med dine følelser omkring det. Er ked af det på dine vegne, for det er fandme øv.
  Men cool at du ser bort fra det :-)
  Tak for din kommentar!

  Kig gerne forbi igen en anden gang:
  http://katrinelionett.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Det er rigtig dejligt at læse dette indlæg, fordi du kommer ud med dine følelser og tanker.
  Det er noget af det, jeg elsker at læse med på, og så får jeg en lidt større bid af dig, fordi
  du åbner op for det lidt personelige!

  God aften til dig!
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 3. Så stærkt at du kan stå frem med det! Jeg er super ked af det på dine vegne, det er jo slet ikke fair.
  Jeg har fuldt ud respekt for at du holder humøret oppe og ser positivt på tingene!
  Jeg kan vildt godt lide din blog. Billeder og collager. Jeg læser med!!

  Kram, Linnea
  ahmfashion.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Hvor er jeg glad for jeres kommentarer. Tusinde tak piger!

  SvarSlet