25.1.15

Sunny sunday - Weekend update


Det har om noget været en smuk og solrig søndag. Hold op, hvor har det været fint. Sne og sol er så flot. I dag har jeg ikke lavet særlig meget, hvis jeg overhovedet rigtigt har lavet noget. Jeg har gjort rent, set en masse videoer på youtube og lidt fjernsyn. Ikke ligefrem så produktivt hehe, men det kommer nu her, hvor jeg skal igang med lektierne.. Puha. De kunne nu godt lige lave sig selv disse dage.. Min hovedpine er desværre meget slem for tiden. Hader det, hader det, hader det. 
Weekenden har været super god. Lang og kort på samme tid. Men god. Jeg har været til øveweekend på gymnasiet med vores skoleforestilling. Den har premiere på torsdag, så tiden er ved at nærme sig. Det er så spændende, jeg glæder mig helt vildt. Hele næste uge skal vi også bare øve til kl. 18 hver dag, så der bliver tryk på. Men det bliver godt, det er jeg sikker på! Derudover har jeg været inde og træne og efterfølgende hygget med slik og Danmark har talent med min søde veninde, Julia. Igen, en rigtig god weekend.

2 kommentarer:

 1. Hej smukke! Godt at være lidt inde på din blog igen, efterhånden ved at være lang tid siden sidst! - Du stråler jo, som altid!

  Jeg er også startet ud igen, og du skal da være velkommen til at kigge forbi! Følger i hvert fald dig over Bloglovin' nu, så jeg kan holde mig lidt mere opdateret, end hvad jeg har været!

  Knus ♥ -
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 2. Hej søde!
  Dejligt at du læser med igen, du stråler også søde
  Lyder spændende med din nye blog - En ny start. Det glæder jeg mig til at følge med i!

  Knussssssssss Anne

  SvarSlet