5.1.14

Weekend has passedSøndag aften. Weekenden er slut. For søren det går hurtigt. Tiden flyver altid afsted i weekenderne, meget mere end i hverdagene. Som man siger "Hvorfor skal der være så langt til fredag men så kort til mandag".
Den her weekend var til gengæld været virkelig god, så jeg kan næsten heller ikke klage. Jeg har været i biografen med min veninde Sofie og se "Believe" som er en dokumentarfilm med Justin Bieber. Den var virkelig god, og fordi vi er så store fans, måtte vi også lige fælde en tåre eller fem, haha. Igår tilbragte jeg hele dagen i Århus sammen min anden veninde Julia. Vi fik shoppet og var på Søstrene Grene og spiste lækker frokost. Vi købte nok et kilo slik, som vi nok ikke engang fik spiste under halvdelen af om aftenen til Sports Galla i tv'et. Det var en super hyggelig dag, en af dem man husker. Jeg vil se om jeg kan få taget nogle billeder af mine køb inden længe. Jeg har jo også julegaver at vise af! ;-)
I dag har været stille og rolig. Jeg har prøvet at træne lidt pilates, men mit hoved er slet ikke kommet sig nok til den slags endnu. Uheldigvis. Jeg savner det.
Jeg håber, at i har haft en dejlig weekend! 

9 kommentarer:

 1. Mmmh! Der fik jeg lige ekstremt meget lyst til bland-selv slik. Æv! Haha. :-D
  Det ser godt nok hyggeligt ud!

  Har du evt. lyst til at følges?

  Kram! www.daniellahorsmark.dk

  SvarSlet
 2. Det var også super lækkert og hyggeligt, hihi :-)
  Jeg skal nok smutte forbi din blog!

  www.life-a-life.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Du skrev i en kommentar på min blog og spurgte om vi skulle følges. Det kan vi godt! Følger dig via bloglovin, håber du vil følge mig over google ;-)

  http://welcometowonderlandsara.blogspot.dk/

  SvarSlet
 4. Man får virkelig lyst til slik! :o

  Kig meget gerne forbi:
  hvidbrunette.blogspot.dk

  Knus
  Celina

  SvarSlet
 5. Det lyder som om du har haft en hyggelig weekend! Det er en rigtig fin blog du har - følger dig nu over gfc og bloglovin, håber du vil følge tilbage, hvis du synes om min blog!

  Knus fra
  www.kunsanne.blogspot.dk

  SvarSlet