3.1.14

NytårsfortsætSidste år satte jeg med nogle nytårsfortsæt for 2013. Måske kan nogle af jer huske nogle af de mange, jeg havde. Der var noget med at få lang hår, spise sundt og træne, nyde den sidste tid på efterskolen, købe en canon spejlreflekskamera, lavet om på mit værelse, opnå 100 læsere og meget mere. Det er ikke alle, men jeg vil sige, at jeg delvist har fulgt mine nytårsfortsæt. Jeg har fået langt hår, spist sundt og trænet en masse, nydt efterskoletiden og vennerne derude, lave lidt om på mit værelse. Dog har jeg ikke opnået de 100 læsere, jeg mangler dog kun et par stykker. Det ærger mig dog. Spejlreflekskameraet køber jeg forhåbentligt i år og sælger det gamle. I år er jeg klar over, at jeg skal sætte mig færre og knap så bredde nytårsfortsæt for dette år. Nogle af dette års nytårsfortsæt, vil jeg gerne holde for mig selv. Ikke fordi de er vildt personlige og private, men fordi jeg synes, at det er mit mål inden i, og noget som jeg som den eneste skal vide om er nået eller ikke dette år. Jeg tror dog også på, at ønsker kun går i opfyldelse, når man ikke fortæller, hvad man ønsker. Jeg kan dog godt røbe, at jeg i 2014 vil: Fortsætte det sunde linje, træne og prøve at løbe noget mere, måske også få meldt mig på nogle hold i Fitness World en-to gange om måneden. Jeg vil være mere mundtlig i skolen. Tage mig tid til mine venner og familie selvom dagligdagen er presset, især mine RES-venner. Derudover vil jeg spare sammen, til når jeg skal til Miami med min familie. Og ikke mindst, vil jeg forbedre bloggen i høj grad. Der skal knald på bloggen i år! Jeg skal virkelig prøve at få sat tid til bloggen og jer! Jeg glæder mig!
Jeg har sikkert andre ting, som jeg gerne vil nå i 2014, men dem ser jeg ikke som nytårsfortsæt. Har i nogle nytårsfortsæt?
I forhold til nytårsaften havde jeg en rigtig hyggelig aften. Jeg først sammen med to piger fra min efterskole, hvor vi spiste, gjorde klar og hyggede os, det var bare så skønt at være samen med dem igen. Senere tog vi ud til fest med en masse andre fra min efterskole - Endnu engang trådte jeg ind i et nyt år med dem, det var skønt. Jeg savner dem meget i min hverdag. Men det er godt at vide, at uanset hvor meget vi ses, så har vi altid hinanden.

Rigtig godt nytår bloggen! Ser frem til et nyt år med jer læsere og forhåbentlig mange nye!

12 kommentarer:

 1. Jeg har aldrig rigtig lavet nytårs fortsæt ;) Du er virkelig køn!

  Skal vi følges?

  // http://byjulieagerlund.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Hvor er du sød!
  Kigger straks forbi din blog og smider en kommentar! :-*

  SvarSlet
 3. lovely photos! I broke my New Year's resolution last night because I ate chocolates :(( i hope you keep up with yours!
  would you want to follow each other via GFC/bloglovin? let me know soon so I could do the same!
  have a nice day! :)

  http://itsjilliansday.blogspot.com

  SvarSlet
 4. I'll go to your site ;-)
  Thank you for the comment.

  SvarSlet
 5. Nice pictures and I love your blog!
  Are you interested in following each other? If you are interested, just start following and let me know when it's done!
  xoxo Maria

  www.mle-photographies.blogspot.de

  SvarSlet
 6. Hej, jeg kan se du følger min gamle blog, men der blogger jeg altså ikke mere. Jeg blogger nu på :) http://veronicasvea.blogspot.dk

  - Veronica
  http://veronicasvea.blogspot.dk

  SvarSlet
 7. followed you back via GFC, okay? :) I'm #96. lucky you, you're about to reach 100 :) hope you do so. Wish you all the luck for the year!

  hugs,
  Jill (http://itsjilliansday.blogspot.com)

  SvarSlet
 8. Elsker den collage du har lavet der! Super fin blog du har dig!
  Skal vi følges?

  Knus
  valentinaniewandt.blogspot.dk/

  SvarSlet
 9. Tusinde tak for de søde kommentarer!
  Jeg smutte forbi alle jeres blogge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Følger dig nu her på bloggen og på bloglovin :-)
   Håber du vil følge tilbage
   knus
   valentinaniewandt.blogspot.dk

   Slet
 10. Rigtig fin blog! Har du evt. lyst til at følges? :-)

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet
 11. Tusinde tak! Meget gerne, følger dig nu :-)

  SvarSlet