15.10.13

KBH here i come!

Jeg har rimelig travlt i den her ferie, trods at jeg faktisk hygger mig og slapper af. I morgen står den så på København med min familie! Åeh hvor jeg dog glæder mig! Vi skal sådan hygge os, se lidt forskelligt af København, tage på strøget! Jeg glæder mig virkelig til strøget. Sidst jeg var der, var jeg nok 6 eller sådan noget, så det er ikke noget, som jeg husker. Det bliver fedt endelig at opleve København rigtigt, hvilket jeg aldrig har. I'm so excited!!
Jeg tager afsted i morgen, meget meget tidligt. Faktisk ved 6-tiden, og nej ikke om aftenen! Men sådan er det: Min mor skal nemlig over til et møde ved 10-tiden, så det kan ikke være anderledes. Så pyt med det, jeg napper bare høretelefonerne og et tæppe, og så er jeg godt kørende. Vi tager hjem igen om aftenen, da jeg skal arbejde hele næste dag. Det næste indlæg bliver derfor først på fredag, da jeg som sagt skal arbejde hele torsdag væk, plus at jeg skal have gæster om aftenen.
Jeg var forresten på en vildt hyggeligt tur i Århus med min søster og moster igår. Vi spiste lækker mad på Søstrene Grene og fik shoppet lidt. Jeg har købt en masse i den her månede, og jeg har jo fødselsdag på søndag. Derfor tænker jeg på at lave en video med alle mine køb og gaver, når måneden er ovre, hvad siger i til de? 


2 kommentarer:

 1. Hej! Rigtig fin blog og gode billeder. Hvilket kamera bruger du?
  -
  Og så en lille ting. hæhæh. Jeg syntes jeg har set dig før, i virkeligheden.
  Hvor det går op for mig, at det er fra risskov efterskole!
  Hvor jeg er elev, i køkkenet , og igang med ernærings assistent uddannelse! HÆHÆ.

  Lidt random!

  http://jannijanainakristensen.blogspot.dk/
  Janni // 19 år //

  SvarSlet
 2. Gud hvor sjovt! Nu husker jeg også dig! :-D
  Tak for de søde ord! Jeg bruger Sony a390 :-)

  SvarSlet