12.10.13

Efterårsferie skudt igang!

Så blev det efterårsferie, hva!? Wuhuhuuh. Jaer, jeg er op og køre over det, jeg synes, at det er tiltrængt. Min ferie kommer dog til at været rimelig booket; Jeg skal i hvert fald en masse. Jeg har blandt andet fødselsdag ("det skal fejres", hæ), arbejde, lave lektier, træne og være sammen med min familie. Jeg skød den igang med gymfest igår, og i dag har jeg bare slappet af og været ude og slå mig ned i det fri med te, min hund og min mor.
Jeg har faktisk riiiiigtig meget, som jeg skal nå at blogge om på bloggen. Men åh det er som om, at der næsten er for meget til, at jeg overhovedet kan overskue at starte, haha. Jeg nåede ikke at blogge, sådan rigtigt, i sidste uge, men jeg føler, at jeg har haft en del at se til. Jeg har blandt andet været inde og træne rigtigt meget i den her uge! Så dejligt. Jeg skal faktisk også til mit første hold i morgen, hvilket jeg glæder mig til. Jeg er vildt spændt på hvordan det er. Holdet hedder Stram Op, så mon ikke det er noget med at få strammet op, hihi ;-)
I aften står den på hjemmelavet sushi, en af mine ynglings retter, juhm. Det skal nok blive lækkert! I morgen skal jeg som sagt ind og træne, og om eftermiddagen skal jeg i teatret med min familie. Jeg skal nok få proppet nogle indlæg ind, hurtigst muligt!
God ferie!8 kommentarer:

 1. Så skide smuk!
  God ferie søde :-)

  SvarSlet
 2. Du er så smuk :)

  http://malenemygind.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Hvor er i altså bare søde! I lige måde :-)
  God ferie piger!

  SvarSlet
 4. Sikke en fin blog du har ! Virkelig gode billeder også !
  Kunne du tænke dig at følges?
  Følger i hvert fald dig nu :)
  Knus Maria
  -notanordinarymind.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. lækker blog!! :-))))

  http://jannijanainakristensen.blogspot.dk/

  SvarSlet
 6. Dejlige billeder :-)
  http://camilla-soerensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 7. Tak piger!
  Jeg kigger forbi :-)

  SvarSlet
 8. Lækker blog :)! Er begyndt at følge! Skal vi følges?

  http://yanayunlin.blogspot.dk

  SvarSlet