1.5.15

60.000 views og miniferieSÅ FOR SØREN. 60.000 views toppede jeg igår på bloggen. Det er altså ikke lidt, hehe. Det gør mig så glad hver dag at se tallet stige. For nogle er dette måske ingenting, men for mig er det vidunderligt. Jeg havde slet ikke regnet med, at der var nogle som gad læse min blog, da jeg lavede den. Derfor er jeg så taknemmelig for hvert klik på min blog! Jeg håber, at I stadig synes om bloggen, og at jeg er begyndt at dyrke min youtubekanal meget mere! Jeg er rigtig taknemmelig for, at I læser med i hvert fald.
I dag gik vi på bededagsferie. Man kan vel godt kalde det en ferie. I hvert fald får vi en ekstra dag fri. Det er super dejligt, og det skal jeg virkelig udnytte på bedste vis. Og dermed sagt, aflevering. Av. Men det skal jo nu engang gøres. Derfor har jeg heller ikke lagt de store planer for denne weekend. Her til aften har jeg været til open by night og spist på cafe med min familie. Super hyggeligt. Det har været en lang uge, trods at det kun er torsdag og jeg har fri, og klokken er halv et. Derfor tror jeg, at jeg vil smutte i seng! Endnu engang tak for det positive bidrag i giver mig i min hverdag ved at læse med. Tak.

2 kommentarer:

  1. Det med at se tallene stige for hver dag, giver virkelig en lykkelig fornemmelse i maven! Bare det at se, at tallet er gået en op, bliver man så glad, fordi man kan se at nogen har kigget på ens blog!

    http://industrialbarbie.blogspot.com/

    SvarSlet
  2. Det er virkelig bare det bedste, ja!
    Tak for din kommentar Sara ;-)

    SvarSlet