27.5.15

2 dage tilbageHvor vildt er det, at vi, i hvert fald mit gymnasium, går på læseferie fra på fredag af! 2 små dage i skole til kvart i tolv. Ih, hvor er det altså bare lækkert! Så står den ellers på eksamener og skriftlige prøver. Jeg skal til 4 prøver og 2 eksamener. Jeg har været så heldig at trække drama og religion til eksamen, så det er skønt. Ikke mere naturgeografi, fysik, tysk og oldtidskundskab til mig.
Her til aften skal jeg skrive engelsk aflevering.. Ja, det er egentligt ikke det, som jeg har mest lyst til. Puha, jeg er så skoletræt. Please sig at jeg ikke er den eneste! Jeg skal bare have ferie nu, hehe.
I morgen skal jeg så til gengæld noget super spænende! Som i har kunnet se, har jeg fået klippet mit hår. Jeg fik nok 40 cm af, hvis jeg skal give et skud. Fra numsen til mellem hals og bryst. Det var et godt stykke, og puhhh hvor krævede det en spontanitet at springe ud i det. Men jeg er glad for det - Jeg trængte bare til noget nyt. Det som jeg så skal i morgen er, at jeg skal have farvet det blond. Lige nu har jeg en brunlig farve eftersom mine udgroninger er vokset helt ud fra det ellers lyse hår, jeg havde i 1.g. Det bliver så spændende, og jeg er så nervøs. Jeg håber sådan, at det bliver godt! Jeg lover at sætte billeder ind af det i weekenden!
Nu vil jeg smutte i lektierne og afleveringerne. Hav en dejlig aften, bloggen.

3 kommentarer: