17.8.14

Living in the big city

Living in the big cityJeg ved ikke, om jeg nogensinde har fortalt jer om min drøm om at bo i en storby. Har jeg? Jeg tror det ikke. Men den drøm har jeg i hvert fald, og jeg har haft den i mange år. Jeg ser gerne mig selv bo i den fantastiske by, New York, på smukkeste Manhatten om 10-15 år. Det stod for alvor klart for mig, da jeg var der for 1,5 år siden. Nå, men der vil jeg have mit drømme-arbejde som designer eller noget andet inden for modebranchen. Et arbejde som jeg hver dag vil glæde mig til, hvor jeg udover det har plads til at dyrke mine interesser for fitness og sund kost og at tegne og fotografere. Og selvfølgelig fortsat blogge. Derudover have den fineste lyse lejlighed som jeg med tiden har fået indrettet til noget, som udstråler mig. Jeg kan shoppe på Times Square og Broadway, når jeg har lyst. Spise ude eller få en drinks på helt almindelige hverdagsaftener med kollegaer eller venner. Måske have en sød kæreste. Til den tid have lært at drikke kaffe, så jeg mange morgener kan nappe en coffee-to-go på Starbucks og tage en taxi til store møder med verdenskendte brands og bureauer. Selvfølgelig vil jeg også gerne tjene penge nok til, at jeg engang imellem kan rejse hjem til min familie i Danmark eller ture til andre fantastiske lande.
Jeg får kuldegysninger ved tanken. Det er virkelig et stort drømme-scenarie for mig, og jeg håber for alt i verden, at jeg kan kæmpe mig til top, og til sidst få den her drøm udlevet og opfyldt. Jeg vil gøre alt.
Til dette indlæg har jeg, for at sætte lidt billeder på alt det her, lavet en collage på polyvore. Jeg håber, at i kan lide den! Fortæl mig hvad i synes og hvad jeres store drøm er!

4 kommentarer:

 1. sIkke en smuk kjole! Og kan godt forstå du vil udenbyes og bo!

  Knus<3
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 2. Hihi tak! Ja, det er virkelig det bedste, man kan tænke sig til!

  SvarSlet
 3. Vildt lækker collage!

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet