28.6.14

Just arrived on the other side


 
Hej bloggen! 
I undrer jer måske over overskriften, men den skyldes, at jeg lige nu sidder på den anden side af jorden. Nemlig i Miami i USA. Jeg har ikke fået laver et indlæg inden, jeg rejste, da min computer var sendt til reparation. Min søster, forældre og jeg ankom igår ved i eftermiddagstid i tiden herovre. Det vil altså svare til 20-21-tiden herhjemme. Det var en lang rejse, men den gik som den skulle. Den samlede rejse fra vi kører hjemmefra og er herovre er på lidt under et døgn. Nok en 22 timer. 
Det er så vildt endelig at være her. Det er så lækkert. Der er så varmt, men der er dog overskyet om eftermiddagen, fordi der er regnperiode herovre. I dag har vi været på stranden og ellers bare slappet af. I aften skal vi grille med min moster, hendes kæreste og hans dreng.  
Jeg glæder mig sådan til alt det vi skal. Vi skal opleve så meget. Bl.a. Svømme med delfiner og se Everglades. Jeg skal have købt mig et nyt kamera herovre, så jeg kan få taget nogle gode billeder og videoer til jer. Indtil videre må det blive med iPhone, men så har i en masse til gode, når jeg kommer hjem. Jeg glæder mig til at fortælle mere!
1 kommentar:

  1. Ej hvor snyd, god ferie!!
    Kig gerne forbi min blog :)

    Knus
    sofiesdyr.blogspot.dk

    SvarSlet