22.1.14

Inspiration til sunde måltider

Bananpandekager med kiwi


Skyr med granatæble og melon


Spejlæg og blandede grøntsager


Blomkålspizza
Kalkun med grov pasta og grøntsagsovs

Omelet med rejer og grøntsager inden i
I dag har jeg været i fitness! Det er første gang i i hvert fald 2 måneder. Wow, det er egentligt lang tid.. Nå men til dem der ikke ved det, skyldes det selvfølgelig min langvarige hjernerystelse, som jeg dog stadig ikke er ovre. Det skal siges, at jeg har været til scanning og får svar i løbet af ugen. Så det håber jeg er gået godt, og at hovedpinen snart forsvinder. Anyways, så var jeg jo i fitness, og det var så fantastisk. Jeg gav den virkelig gas, og det var så fedt endelig at kunne få lov til det. Det var ligesom om at hovedpinen forsvandt da jeg trænede! Lige nu er den desværre igen, så det er træls..
MEN, fordi jeg er så utrolig motiveret, tænkte jeg at det lige ville være sagen med noget inspiration til sunde retter. Jeg har på det sidste fået taget en masse billeder, og håber at de kan inspirere jer lidt. I må endelig spørge om opskrifterne! ;-) Stay healthy and kill the gym!

4 kommentarer:

 1. Hvad er opskriften på pandekagerne?

  SvarSlet
 2. Åhh hvor ser det bare godt ud! Ummh :)
  http://camilla-soerensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Pandekager består kun af 1 banan og 2 æg, super simpelt, sundt, lækkert og så får en masse små pandekager for under 250 kalorier :-)
  Tusinde tak Camilla! :-)

  SvarSlet
 4. Ser rigtig lækkert ud! :-D & sundt!

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet