13.8.13

Gymnasieelev!

Hvor er det vildt, hva? Jeg kan kalde mig selv gymnasieelev! Wauw, hvor går tiden hurtigt.. 1b, går jeg nu i. Meget underligt. Jeg føler, at jeg ellers lige var startet i 10.2 på efterskole!
Jeg vil godt lige sige undskyld for ikke at være så aktiv de her dage! Det skyldes, at jeg jo som sagt er starte på gymnasium, og derud over er jeg også startet i H&M. Derfor er det nogle lidt pressede, lange dage, hvor jeg er totalt smadret, når jeg kommer hjem. Det må i undskylde! Når det er sagt, så er jeg super glad for mit nye job, og det går også godt på gymnasiet! Jeg føler virkelig, at jobbet er perfekt for mig, fordi det inkludere tøj og det at hjælpe andre mennesker! Gymnasiet kan jeg ikke helt svare på, endnu, om det er det perfekte. Men det ligger godt ud! Det er i hvert fald et rigtig godt sted at være, uden tvivl.
Men hvad med jer? Kunne vildt godt tænke mig at høre, om jeres første dage de nye steder! Har i fået en god klasse osv.! Så her kommer lidt hygge-stearinlys - Fortæl!


2 kommentarer:

 1. Min første dag var pisse akavet. Endte i en klasse med 4 piger og 13-14 drenge! Det er helt nyt for mig at der kun er så lidt piger i en klasse.
  Jeg er jo som sagt startede på Århus/Aarhus tech på den linje der hedder mad til mennesker. Jeg elsker virkelig at være derud for alle er bare så skøn, men hele ens krop er øm når man kommer til aften. Fordi du laver næste ikke andet end at stå op når du er i et køkken og det er lidt hårdt for kroppen!
  Men savner efterskolen rigtigt meget selvom og ville ønske jeg kunne gå der et år mere med dig <3

  SvarSlet
 2. Lyder godt søde!
  Savner virkelig også dig og efterskolen.....
  I lige måde <3
  Elsker dig.

  SvarSlet