11.8.13

Back to school, outfits

Så er det i morgen det går løs, i hvert fald for mit vedkommende. I morgen starter jeg nemlig i 1.g på gymnasium. Så underligt, men meget meget nyt og spændende. Jeg er vildt nervøs, hihi.
Noget andet er også, at i dag kom der er nyt hold ud på min efterskole, som jeg egentlig ikke kan kalde min mere.. Sindsygt forfærdelig følelse at blive "erstattet" af nye elever. Øv. Men sådan er det jo, og jeg håber de nye vil nyde det fuldt ud. Det er det bedste år i ens liv. Til alle der skal på efterskole, nyd det!! Det er slut før i ved af det :-( Er der nogen af jer læsere der starter på efterskole i dag?
Nå men nu står den altså med gymnasium i morgen, og jeg er simpelthen sådan i tvivl om hvad jeg skal have på! Derfor tog jeg med den tid, at lave tre collager til jer, fordi jeg tænkte, at jeg nok ikke var alene ;-) Når jeg tænker første skoledag, så tænker jeg noget simpelt. Jeg vil i hvert fald ikke turde andet den første dag, hihi. Derfor er overtemaet også "Keep it simple". Hvis i trykker på billederne fører den jer til min polyvore. hvor i kan se hvor tingene er fra og koster - Håber i kan lide dem! Fortæl mig hvad i synes.

Back to schoolBack to schoolBack to school3 kommentarer:

 1. Ser godt ud smukke!!
  Savner dig.....

  -Din forever ven i hjertet <3

  SvarSlet
 2. Ej hvor er du sød!
  Hvorfor skriver du ikke hvem du er, så jeg kan sige i lige måde :-((( <3

  SvarSlet
 3. ups så ikke du havde skrevet igen!
  sorry!!

  Ja det er sådan lidt meget Hans <3

  SvarSlet