3.7.12

Filmanmeldelse - LOL

Navn: LOL
Temaer: Mor og datter-forhold, kærlighed, ungdom, skole, venskab
Beskrivelse af film: Lolas (Miley Cyrus) liv handler primært om venner, fest og drenge. Sommerferien er lige afsluttet, og Lola og hendes kammerater er tilbage i skolen.
Året begynder ikke helt, som Lola havde håbet. Hendes perfekte kæreste Chad (George Finn) har gjort noget mindre perfekt i løbet af sommeren, og det bliver alt andet end et pænt brud.
På trods af situationen forbliver hun venner med Chads bedste kammerat Kyle (Douglas Booth), som hun begynder at udvikle stærke følelser for. Samtidig oplever Lola for første gang problemer med forholdet til sin mor (Demi Moore), da hun holder op med at dele sine nye erfaringer af frygt for, hvordan moren vil reagere på sin teenagedatters bekendelser. 
Bedømmelse: Jeg vil helt klart anbefale filmen! Jeg synes, at den var super god. Meget romantisk. Det er en rigtig pigefilm, sådan nogen jeg elsker at se. Den bygger meget på det her med, at blive voksen og så det med at finde kærligheden. Den handler om, at ting kan ændre sig på et split sekund.
Jeg synes personligt, at skuespillerne spiller godt. Og så gør det jo ikke noget, at nogen af dem ser lidt godt ud (DOUGLAS BOOTH!!!). 
Stjerner: Ca. 4/5 ud af 6 
PLUS / BONUS: Flotte fyrer, romantik og god musik!

Tjek traileren HER!!Ingen kommentarer:

Send en kommentar