19.1.12

Sund udenpå

Går du også og drømmer om at få sund og ren hud?

Så læs med her!!

Har du tør hud, eller synes du generelt bare, at din hud ser lidt trist ud, så drik noget mere vand. Vand giver nemlig din hud en masse fugt, der er med til at udrense og holde din hud ung. 


Lider du af tør hud, så prøv at spise lidt yoghurt. Der findes sunde bakterier i yoghurt, som er med til at bekæmpe tør hud, og derudover indeholder yoghurt også B2-vitaminer, som kan hjælpe på sprukne læber. Prøv også at spise frugt med C-vitaminer eller nødder, som kan gøre din hud mere smidig. I nødder er der ligeledes mange B-vitaminer, som er gode for din hud, men også for dit hår og dine negle. Nødder kan også være med til at gøre dine celler mere smidige, så du kan skille dig af med affaldsstoffer i kroppen. 


Der findes et stof i gulerødder, som beskytter din hud mod UV-stråling, og faktisk beskytter grøn te også mod solskader. Meeen, du skal stadig huske at bruge solcreme og mindst en faktor 30! Derudover indeholder gulerødder vitaminer, der kan være med til at forebygge akne. Ingen kommentarer:

Send en kommentar