1.12.16

1. DecemberWauw, så kom december godt nok hva. Med et, vil jeg næsten sige. Hvor er det her snart halve år bare fløjet afsted... Det er for vildt. Er jeg den eneste, der synes det?Til gengæld er jeg mega excited over, at det er juletid. Jeg er helt tosset med jul. Det er og bliver bare den hyggeligste tid på året. Jeg glæææder mig til denne måned, som nu er skudt igang. I dag. 1. December. Vi har allerede fået pyntet op med nisser derhjemme og lavet kalenderlys, så alt var klar til i dag.
Det bliver en travl måned for mig, men jeg håber, at jeg når at nyde måneden lige så meget, som jeg plejer. Jeg vil se, om der ikke kan blive plads til en julevideo og forhåbentligt et lille juletema på bloggen, selvom jeg skal arbejde alle dage i ugen op til jul. Jeg vil gøre mit bedste! Kunne et juleoutfit måske være fristende?

1 kommentar:

  1. humans have a tendency to regularly recommended gaining perception on how the frame works in fashionable, specifically whilst in regards to key muscle businesses http://musclegainfast.com/muscle-science/

    SvarSlet