7.8.14

Nu 2.g-gående blogger
Så blev det første dag i 2.g efter en dejlig ferie som pludselig fløj afsted. Det er så mærkeligt at sige, at jeg nu går i 2.g! Jeg mener bare, hvor blev 1.g lige af? Tiden er gået så hurtigt. Men puha, sikke en dag. En lang en! Det har været hårdt at starte op, det må jeg ærligt indrømme. Op halv syv og så først hjem igen lidt over fire. Haha, jeg kunne ikke være mere glad for, at der er en weekend i vente i morgen. Den skal jeg tilbringe sammen med en dejlig veninde, som har været noget af det bedste i min hverdag for tiden. Glæder mig. Derudover skal jeg tilbringe tid med familien, og selvfølgelig starter jeg den første weekend i 2.g ud med også at lave aflevering! Haha. Hvad skal i lave i weekenden og er nogle af jer også startet i dag?
Lige supplerende til det her med at blive ældre og gå i 2.g, så har jeg også lige bestilt kørekort. Eller det vil sige, at jeg har booket mig på et hold til at tage det. Jeg starter her i slutningen af måneden, og jeg er simpelthen så spændt. Og nervøs! Hold nu op. Det er helt sindssygt at tænke på, synes jeg! Er jeg virkelig gammel nok til det? Lille mig. Lille 2.g'er af en blogger. Sådan føles det, hihi.
Nu vil jeg snart smutte i seng, så jeg kan komme op i morgen! Sov godt, dejlige læsere.

2 kommentarer:

  1. Ej hvor er du dog utrolig smuk! Hvilke makeup produkter bruger du til hverdag? :-)

    SvarSlet
  2. Tusinde tak, hvor er du sød!
    Til hverdag bruger jeg normalt foundation, pudder, concealer og bronzer og en øjenbrynspen. Så veksler det lidt imellem om jeg kun bruger mascara eller også flydende eyeliner :-)

    SvarSlet