28.7.14

Beautiful night within good newsDagen i dag har været super. Mig og min søster er taget ned til vandet og bo ved vores bedsteforældre. Her skal vi være i tre dage, og det er bestemt ikke dårligt. Vejret har været super lækkert og vi har hygget og fået god mad. Dagen sluttede af med en yderst smuk solnedgang. Jeg elsker solop-og nedgange. Det er så yderst fascinerende og flot at se på. Tænk på at imens den går ned for os, begynder den at stå op for andre. Den er skør verden, hehe.
Min far skrev til mig, at min computer endelig var færdig fra reparation, så den får jeg, når vi tager hjem herfra på onsdag. Jaaaa. Jeg glæder mig til at komme igang med alle de videoer, som jeg har filmet til, til bloggen. 
Eftersom jeg gerne vil have lavet nogle rigtig gode indlæg efter en stille tid, vil jeg gerne høre, hvad i vil have! Så smid gerne en kommentar neden under med ideer - Så vil jeg tage dem til mig! Hvad enten det er outfitindlæg, kost og motion eller personlige indlæg. Bare kom med dem. Skriv skriv skriv.

2 kommentarer:

  1. Godt at høre du har haft en god ferie :)
    min har også været dejlig :)

    SvarSlet