15.4.14

MAC COSMETICS

Mine to nyeste produkter


Pro Longwear Paint Pot - Perky


Matte Lipstick - Diva

Mine fem MAC produkter; to læbestifter, en concealer, en blush og en paint pot
Det gik op for mig, at jeg slet ikke havde vist jer mine to nye produkter fra MAC, dengang jeg fik dem. Og det er altså ved at være et godt stykke tid siden. I hvert fald over en måned. Produkterne er selvfølgelig de to mest fremviste produkter. Paint potten er en base til øjenskygge, men kan også bruges alene. Den er super flot og meget ferskenfarvet og frisk på - Er sikker på, at den er endnu smukkere til sommer! Læbestiften har en meget dyster mørkerød mat farve, som jeg er helt solgt i. Den er virkelig smuk. Nogle vil mene, at den er for mørk, men det synes jeg på ingen måder. Jeg elsker den i hvert fald. Den kan pifte et hvert look op!
Jeg har selvfølgelig lidt mere end de to ting fra MAC, hihi. Jeg elsker deres produkter! MAC er virkelig et fantastisk mærke, og men jeg er først lige startet på at købe fra deres mærke i oktober. Da det er lidt pricy, er det selvfølgelig ikke noget, jeg bare lige går ud og køber, som når jeg køber ting i Matas. Men jeg er villig til at give den pris, de har, til den virkelig suveræne kvalitet. Jeg synes helt klart at inden for make-up, er det kvalitet vs billig pris, og jeg går 100 % efter kvalitet. Derfor er mine make-up produkter også mærker som MAC, clinique, Sephora men også de lidt billigere som Loreal og Rimmel.
Til sommer skal jeg til USA, og der har jeg store planer om at gå helt amok i MAC! Det er jo næsten halv pris derovre! Uha, det bliver godt. Har i nogle MAC produkter? Nogle produkter i synes at jeg skal prøve?

5 kommentarer:

 1. vil du følges? tjek gerne vores sidste indlæg og brug linket!
  asimplefeather.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Ih snyd! Vil så gerne prøve MAC :) Kunne super godt tænke mig at prøve en lækker paintpot, samt læbestiften "Syrup" ♡ Knus og god påske!

  SvarSlet
 3. Det er simpelthen snyd, jeg er ligesom Mia, ejer ikke et eneste produkt fra MAC, eller jo måske en! Men vil så gerne
  prøve det!

  Kig gerne forbi, knus!
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 4. Åeh piger i må igang med MAC så! Det er helt klart pengene værd! :-)
  God ferie!

  SvarSlet
 5. lækre produkter du har fået købt!

  Kig forbi,
  stinewinth.blogspot.dk

  SvarSlet