22.3.14

Dag 22: Slikkuren

Hej bloggen! Så blev det endelig tid til endnu engang at kaste et blik på "Slikkuren", som jeg nu er 22 dage henne i. Jeg vil så gerne have blogget tidligere, men jeg ligger nu med forfærdelig hovedepine og influenza, som dog er ved at forsvinde stille og roligt. HELDIGVIS. Og ja hovedpinen er stadig pga. min hjernerystelse. Det er forfærdeligt hvor længe, det lige har stået på. Jeg nærmer mig de tre måneder. Anyways, så ville jeg lige presse et indlæg ind i dag, selvom jeg stadig har det skidt.
Slikkuren er faktisk overhovedet ikke så slem, som jeg regnede med. Eller jo, i starten. Men lige nu, på dag 22, tror jeg, at jeg er ovre "fasen". Altså den tid hvor man bare sukker efter kage og søde sager. Det er jeg ovre. Jeg synes næsten ikke, at jeg har lysten til det mere. Ret utroligt hvad man kan vende sin krop til! Sikke sunde mirakler der er under construction ;-) Som jeg også talte om i sidste slikkurs-indlæg, så mærker jeg helt sikkert til det på glæden og min krop. Jeg synes godt, at jeg kan se forskel på min krop, men mest af alt mærke det. Det føles godt at passe på den, og give den alt det sunde og gode den har brug for. Det klæder den, hehe. Når Slikkuren er ovre, eller i hvert fald når. den 31. indtræffer, tvivler jeg på, at jeg vil komme tilbage til de slikvaner, jeg havde i weekenderne, før. Faktisk har tanket strejfet mig, om jeg bare skulle blive ved på denne her måde, uden slik og kage. Jeg tror ikke, at det kommer til at ske, men jeg er overbevist om, at jeg vil prioritere langt bedre og kun få det engang imellem. Vi er jo også mennesker, og man skal jo også leve livet.
Ovenstående billede er et billede af min morgenmad i sidste uge. Mums, lækre bananpandekager. Sunde sunde sunde pandekager som jeg vil råde alle til at prøve! Derfor får i lige opskriften her. Den eneste du skal bruge til én portion er:
- 2 æg
- 1 moden banan
- Evt. peanutbutter, frugt, skyr eller honning som topping.
Skriv endelig hvis i ønsker flere indlæg om sunde opskrifter, kost, motion osv. 

3 kommentarer:

 1. Pandekagerne ser rigtig lækre ud på billedet, måske man skulle prøve at lave dem selv. :-D Kig endelig forbi.

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet
 2. De er ualmindeligt lækre! Du skal virkelig smage dem! <3

  SvarSlet
 3. Hvor ser de gode ud de pandekager! Den kur, kunne være sjov at prøve!


  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet