11.3.14

Dag 11: Slikkuren

Hjemmelavet grovboller med peanutbutter og kyllingepålæg og blandet frugt med en stor klat skyr og akaciehonning. MUMS.
Så blev det dag 11 på "Slikkuren", som mig og Michelle efterhåndet har døbt den. Hvis du ikke lige ved, hvad jeg snakker om, kan du læse om det lige her. Kan kort sige at Slikkuren går ud på ikke at spise nogen former for slik og kage i en måned. Es ist verbieten, haha. Vi har aftalt, at vi fortæller jer læsere lidt om, hvordan det går os, så det får i smidt i hovedet nu, sweeties.
Alt i alt går det faktisk fremragende. Jeg holder ved! Jeg får lavet mig en masse sunde måltider og snacker den i nødder, tørrede frugt, kernerigt knækbrød, frisk frugt og min absolutte addiction, peanutbutter (selvfølgelig naturlig og økologisk, så vi undgår alle de usunde ingredienser!). Der er tider, som eks. her i weekenden da der var melodi grand prix og en masse kage og usunde sager, hvor man bare har lyst til at smutte hurtigt i skålen. Men jeg synes faktisk, at det går super godt, og jeg ved, at jeg nok skal klare det! I skal vide, at jeg ikke gør dette for at straffe mig selv. Jeg ser det som en belønning! For jeg ved, at jeg bliver super stolt og glad efter, at jeg har gennemført måneden!
Jeg synes, at jeg på disse næsten 2 uger, faktisk allerede kan mærke og se en smule forskel. Jeg er på en måde gladere. Jeg føler mig overskudsagtig, når jeg vælger nødderne frem for kagen, og det giver et indre high-five. Følelsen er altså super lækker, i skulle prøve det! Jeg kan også se, at jeg har mistet et lille, og det gælder et meget lille, lag fedt omkring maven. Det er overhovedet ikke tydeligt, men det er NOGET. Husk nu på det piger. Man skal ikke give op, fordi at man ikke ser resultaterne med det samme. Det skal nok komme - men man bliver selvfølgelig ikke fit for fight på 2 uger. Det er en længere process, som jeg dog også ved, at alle jer tøser kan gennemføre! Det kunne være fedt, hvis i ville prøve at hoppe med på Slikkuren, eller evt. lave en slik-fri-uge og fortælle mig om den! Det ville jeg elske!
Nu vil jeg smutte i seng - Godnat dejlige læsere.

3 kommentarer:

 1. Hvor lyder det dejligt! Jeg holder mig fra alt usundt i alle hverdage(Fredag, gælder ikke med) og søndag, prøver jeg så nogenlunde at holde mig fra det. Kommer meget an på hvad jeg har lavet dagen før.
  - Jeg har også tidligere haft "konkurrencer" kørende med veninder, om hvem der kunne holde sig længst tid fra slikken

  Kig forbi!
  // www.emmaworup.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Det lyder også som om, at det går godt med at holde sig fra slikket det meste af tiden for dig! Glad for at høre lidt om jer læseres oplevelser! Hvor sjovt med de konkurrencer med vennerne! Det er vild god ide, og sjovt at gøre det sammen! :-)

  Knus

  SvarSlet
 3. Vil så gerne prøve den slikkur der! :p.

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet