4.3.14

Challenge yourself: En måned uden slik

Uha, nu skal i bare høre; Jeg har to ting, jeg skal fortælle. Michelle, som jeg tidligere har lavet "ugens challenge" med, og jeg har nu begivet os ud i to fælles opgaver. Den ene nye og spændende ting, er at der som tidligere bliver et "ugens..."-indlæg. Denne gang har vi valgt at lave noget, der hedder "ugens 10". Det kommer til at foregå sådan, at jeg eks. siger, at Michelle skal skrive ugens 10 opskrifter. Eller ugens 10 tøjstykker. Alt muligt, kan det omhandle. Og så skriver hun om det. Omvendt siger Michelle ugens 10-et-eller-andet til mig, hvor jeg ligeledes skriver et indlæg om det. Jeg tror, at det bliver super fedt, og jeg kan ikke vente med, at poste det første "ugens 10" indlæg i løbet af ugen! Glæd jer!!

En anden ting, som hele indlægget og overskriften fortæller, er jeg i denne måned har udfordringen op med ikke at spise slik og kager og hvad der ellers findes af søde sager. Jeg har fået Michelle med på ideen, og vi går nu igennem denne sunde måned sammen. Jeg tror, at måneden bliver meget udfordrende og svær, men jeg tror også, at det bliver super godt, og noget jeg vil blive stolt og glad for i sidste ende. Baggrunden for det er, at jeg gerne vil have "min gamle" krop tilbage. Min meget trænede og opstrammede sommerkrop. Jeg vil ikke lade som om, at den ser ud, som den gjorde i sommers. For det gør den selvfølgelig ikke. Det er klart med opstart på gym med stresset hverdag, lektier, arbejde, tre måneders hjernerystelse, fester og usunde weekender, så er det klart, at der kan ses tilbagegang. Derfor vil jeg nu igang, for real, og jeg starter ud benhårdt med den udfordring. Derudover vil jeg begynde og træne et par gange mere om ugen, end jeg allerede gør. Jeg gør det selvfølgelig også bare, for at få en endnu sundere kost. Jeg spiser meget sundt i hverdagene, det er kun i weekenderne der ryger en del slik ned. Det har jeg ikke "døjet" før, for det var slet ikke noget, jeg gjorde ude på skolen; Der spiste jeg næsten ingenting. Men nu skal der ske noget, og jeg glæder mig til at se, om jeg i sidste ende slet ikke gider at starte på slikken igen! Håber i hvert fald på at med sved på panden i køkkenet og i fitness, vil jeg kunne se lidt resultater og også mærke det energimæssigt. Der er jo kun 3-4 måneder til sommer - Det er nu vi skal igang piger!
Jeg kommer til at blogge hver søndag, hvor i får en opdatering om hvordan ugen har været i "slikkuren"!
Måske har du lyst til at joine? Det kunne være så fedt, hvis vi kunne få nogle læsere med på det!

7 kommentarer:

 1. Er det dig på billederne? (:

  SvarSlet
 2. Lækker inspiration! :-)

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Det er desværre ikke mig, nej :-(
  Tak Malene, det er jeg glad for! :-)

  SvarSlet
 4. Bliver spændende at følge projektet! Held og lykke med det :-D

  www.kunsanne.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Tak - Er glad for at du vil følge med! :-)

  SvarSlet
 6. Det var da en god idé!
  Vi har i øjeblikket en giveaway kørende: http://asimplefeather.blogspot.dk/2014/03/giveaway.html

  SvarSlet
 7. Jeg ville ikke kunne klare en måned uden slik! Dog går jeg meget op i sundhed - og spiser generelt ikke meget slik :-)

  Kig gerne forbi min blog, hvor du lige nu kan vinde et par Humlan høretelefoner fra Urbanears: http://www.voresboble.dk/give-away-humlan/ :-)

  /Amalie.

  SvarSlet