25.2.14

Stop and just breath

Jeg er så dårlig til at afsætte tid til jer læsere og bloggen for tiden. Men tro mig, det er ikke med vilje. Jeg er bare helt booket. Jeg har arbejdet hele weekenden, fået 3 nye aflevering for på én dag, været på arbejde igen, trænet, lavet lektier, været i skole, lavet lektier, været i skole, lavet lektier.... Tilfældig rækkefølge, men overdrivelse fremmer forståelse ikke sandt? Jeg har mange ting at se til, og jeg har mange personlige ting, jeg går og tænker over. Der er mange ting, som jeg kæmper med, men jeg holder dem gerne for mig selv.
Jeg ville ønske, at jeg bare kunne stoppe alt. For lov til at trække vejret, puste ud. Bare slappe af uden at skulle tage hensyn til, at jeg havde lektier for til alle lektioner dagen efter. Jeg føler lidt, at jeg er den eneste der har det sådan, selvom jeg ved, at jeg højt sandsynlig ikke er. Folk skjuler det tit godt. Jeg synes i hvert fald, at en pause fra det hele er tiltrængt som 17 årig. Har i gjort det med at stoppe det i har gang i og bare lige få et par minutters fred for det hele?
Måske er det det med, at jeg bare gerne vil  nå flere ting, end jeg faktisk er i stand til. Well, bullshit. Jeg vil i hvert fald prøve, at få jeg flettet bedre ind i min hverdag, så der ikke nogle gange, skal gå 5 dage imellem hvert indlæg. Det kan jeg ikke engang selv acceptere, det er for dårligt. Jeg vil jo meget gerne bare kunne skrive hveranden dag, nogle gange hver dag. Det kommer nok ikke til at ske på en dag, men jeg lover at kæmpe mig derop.
Nu vil jeg tilbage til min engelsk aflevering efterfulgt af så meget andet kedeligt afleverings og lektie relateret. Forhåbentlig kan lidt god musik få mig igennem det. God aften, allerbedste læsere.

2 kommentarer: