11.2.14

Hide it with a smile

Nej, hvor er jeg dog ualmindelig dårlig til at "update'e" jer, hvis man ellers kan sige det. Jeg har haft sådan nogle blandede dage, rigtig gode dage, men med så mange ting klasket i hovedet. Og det har lige været svært at finde tid, når alle de ting var proppet oven i min slemme hjernerystelse og nu også forkølelse. Hvor det bare kører for mig...
Jeg har endelig fået lavet en masse på mit værelse, i de her dage, og fået smidt ting ud. Jeg har spist lækker mad og alt alt alt og atter alt for meget slik (men er det bare mig eller det bare obligatorisk her i ferien???), været i biografen og se Klassefesten 2 og DET BEDSTE AF DET HELE: Jeg har langt om længe fået et klaver! Jeg er i himlen, det er så ubeskrivelig lækkert. Jeg ved ikke, om jeg nogensinde har nævnt det, men jeg går på musiklinje på mit gymnasium, og derfor har jeg virkelig også fået brug for det klaver. Jeg kan ikke vente med at bruge flere timer foran det, og bare spille og synge. Som jeg forresten også rigtig godt kan lide, hihi. Lidt bonusfakta i fik om mig der! ;-)
Anyways, i morgen tager jeg lige en tur i fitness og efterfølgende til Vejle med min familie. Jeg føler, at den træning er lidt tiltrængt efter alle de mængder, knap-så-sund, mad, jeg har proppet mig med. I må sige til hvis i ønsker træningsindlæg, eller flere sunde indlæg! Det gør jeg med glæde - Det er så fedt et emne, love it. Jeg har forresten også et indlæg på vej om Mr. Mista, som i måske kender, mine vintage køb, outfit indlæg og selvfølgelig billeder af mit ny-indrettede værelse. Uuuh og for den sags skyld også klaveret! Skal nok ikke lade jer vente alt for længe, men bær' lige over med mig og mit hoved. Jeg gør mit bedste.

3 kommentarer:

 1. Åh, elsker sådan dine indlæg søde! Får altid et smil på læben når jeg læser dem! :-)
  Kunne os godt trænge til en tur i fitness, man spiser bare lidt for usunde ting når man har ferie, hihi :o)

  Hav en god dag ♥ -

  Knus Michelle Eckert -
  http://giveyourdaycolors.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 2. Åeh du er så sød Michelle! Mange tak! Haha lige præcis, det gør man!
  God ferie søde :-)

  SvarSlet
 3. Er ny læser, men er meget imponeret over din blog. Og så ser du bare så sød ud :)

  http://glassow.com/

  SvarSlet