2.2.14

Already miss weekend


Jeg hader når weekender går hurtig. Og denne her, den er altså gået hurtig. Alt for hurtigt. Jeg synes slet ikke, at jeg har nået at opfange, at jeg havde weekend, og så er den allerede ved vejs ende. Føj. Det er altså træls. Måske er det fordi, at jeg ikke har lavet så meget i den. Fredag var jeg til skolefest og skoleforestilling på mit gymnasium, lørdag var jeg bare hjemme, jeg lavede faktisk ikke rigtig noget, men det var nu også meget dejligt. Og i dag, søndag, har jeg været ved Lystrup Strand og gå en tur langs vandet for at nyde den virkelig dejlige sol, som har været fremme i dag, wauw. Da vi kom hjem fik vi god frokost og senere lavede mig og min søster os sunde banan-havregryns-vafler med flormelis og frugt, yuhmi. Hvad har i ellers lavet?

Well, anyways jeg ville bare ønske at jeg fik en dag mere... Kan slet ikke overskue endnu en normal gym-uge allerede fra i morgen. Åeha. Life of a busy student.

4 kommentarer:

 1. Ved præcis hvad du mener. Jeg ved tilgengæld ikke hvordan det sker - men weekenden føles bare altid hundrede gange kortere, end den egentligt er, haha :-)
  Det er nogle rigtig fine billeder!!

  SvarSlet
 2. Haha, ja, det er lige det!
  Tusinde tak :-)

  SvarSlet
 3. Super fin blog du har :) Tag gerne et kig forbi min: www.basicspacebysofie.blogspot.com tak!

  SvarSlet
 4. lækre billeder!

  Kig gerne forbi,
  stinewinth.blogspot.dk

  SvarSlet