22.9.13

Ugens challenge

Så blev det endelig til Ugens Challenge! Denne her gang synes jeg virkelig at Michelle (tjek hendes blog ud her) er super, virkelig. Den lyder således, at jeg skal lave et indlæg om, hvordan jeg har det med at være blogge, om det har ændret mig personligt, historien bag det og min omgangskreds meninger om min blog. So lets get to it!
Jeg startede min blog d. 24. August 2011, bloggen er altså lige fyldt to år i sidste måned, hihi. Mange har en eller anden virkelig god grund og historie bag det at lave en blog. Jeg ville ud med mode. Det startede en smule diskret, uden mine egne billeder og billeder af mig. Men det udviklede sig hurtigt: nu ville jeg ud med mine billeder og mine meninger. Jeg har altid elsket at fotografere og at dele dem og få respons, det var det jeg ville!Den startede under navnet "Life", præcis, meget diskret og upersonligt. Derfor valgte jeg at ændre navnet til Anne-S(miler), for et års tid siden. Det var mere mig, og det passede til mig - smilende og glad ;-)
Min familie og venner støtter mig rigtig meget i min blog, og de synes at det er super fedt! Mange af dem læser faktisk med ofte! Det var lidt underligt i starten, for pludselig vidste mine nærmeste, at jeg eksempelvis havde købt nyt tøj, eller jeg har været ude og løbe. Med tiden har jeg vendt mig til det, og det gør mig ikke så meget længere. Det gør mig kun mere opmærksom på, hvad jeg egentligt skriver, og at det er ordentligt. Jeg går rigtig meget op i, at det jeg udstiller mig selv på en god måde - For jeg føler også, at der er en grænse for hvad man lægger ud til hele verden, og den vil jeg gerne følge til prikke.
Jeg har det rigtig godt med at blogge, for ikke at sige overdrevet fantastisk. Det er en suveræn hobby, jeg elsker det. Jeg elsker at komme ud med mine meninger, op- og nedture, mine store mode interesser og fotos. Der følger meget med som blogger. En masse timer, for det kræver det. Al den blogging, fotografering og redigering. Jeg prøver altid at gøre mit bedste, og det tager selvfølgelig lidt tid. Jeg vil så gerne give mine læsere det bedste, og det de vil læse. Der følger også et ansvar i forhold til hvilke råd man giver og signaler man sender. Men det hele følger selvfølgelig med, og det har jeg det helt fint med. Det er en del af det hele, og jeg nyder at bruge tid på bloggen. Den er en del af mig. Og den er med til at gøre mig til den jeg er. Jeg ved ikke om bloggen har ændret mig, det tror jeg nu ikke. Jeg er stadig den samme, men jeg har meget højere ambitioner om bloggen, end da jeg startede.
En ting er sikkert - Det giver mig i hvert fald bare en hel del glæde i min hverdag, og jeg er så taknemlig for alle jeres kommentarer og jer trofaste læsere!
3 kommentarer:

  1. Alt for lækkert indlæg søde, har du sgu gjort godt! I det hele taget gør du dit blogger-arbejde til perfektion, er helt klart trofast følger, og elsker at følge med, husk det!

    Glæder mig til denne uges challenge!
    Knus ♥

    SvarSlet
  2. Hejsa, super lækker blog. Tænkte om vi kunne følges? giv mig endelig besked på min blog.
    http://annesophielynge.blogspot.dk knus

    SvarSlet
  3. Tusinde tak Michelle, det er jeg virkelig glad for at høre! I lige måde! ;-) <3
    Tak Anne Sophie! Vil rigtig gerne følges, smutter lige forbi!

    SvarSlet