8.9.13

Ugens challenge #1

Så kommer Ugens challenge, i sidste øjeblik må man sige, hihi. I denne her uge har challengen været, at jeg en dag i ugen skulle bruge mindst en time på koble fuldstændig af. Gemme telefonen væk, læne sig tilbage, gøre det som ville få en til at slappe aller mest af og tømme hovedet.
Jeg har valgt at lave challengen, her en søndag aften, fordi jeg synes, at det er det tidspunkt, der er mest brug for lige at blive slappet 100% af inden, man igen starter den travle hverdag op. Jeg har virkelig elsket denne challenge, det har været skønt. Jeg valgte, at lave mig en kop te, skære et æble (som desværre smagte overraskende dårligt), tænde noget hyggeligt lys, tage nattøj på og make-up'en af og smide mig i min seng med en god film. Så skønt! Jeg vil helt klart gøre noget lignende igen! Det er virkelig dejligt at koble af fra omverdenen med de sociale medier, bare være sig selv og tømme hovedet for uoverskuelige tanker. Snart vil jeg ligge mig ned under dynen med musik i ørerne og bare tænke. Det er virkelig noget af det bedste, jeg ved - I burde prøve det!
Nu er jeg bare spændt på næste uges challenge!
Jeg tager forresten på hyttetur med min klasse i morgen, så der bliver først blogging tirsdag.
Sov godt sweeties

2 kommentarer:

 1. Det lyder som en hyggelig aften! :)

  Jeg har en giveaway kørende på min blog, du må hjertens gerne deltage, hvis du har lyst: http://annejeppesen.blogspot.dk/2013/09/bloggens-frste-giveaway-taske-must-haves.html

  - Anne / www.annejeppesen.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Det var super dejligt :-)

  Kigger forbi!

  SvarSlet