13.9.13

New in + Ugens challenge #2

Min mor var i den her i uge i Sverige, og det medførte, at min søde mutti kom hjem med en lille gave, wiii. Elsker virkelig uventede gaver, det er så hyggeligt! Nå men, jeg fik i hverfald et lækker browkit fra Gosh! Jeg blev virkelig glad for gaven!! Har dog ikke prøvet det endnu, men det regner jeg med, at jeg gør i aften, hvor jeg skal til den allerførste gymfest, wuhu. Nå men i det her kit, er der tre forskellige brynfarver og en gelé som påføres efter. Glæder mig virkelig til at prøve den!


Få at slå 2 fluer i et smæk vil jeg også lige nappe Ugens challenge i dette indlæg. Det hører en smuuule sammen, så det tænkte jeg, at det kunne godt lige gå, hihi. Challengen i den her uge var at fortælle et familiemedlem eller nær person, at man elskede dem. Det lyder måske som en meget simpel og let challenge. Det er den måske også på visse punkter, men hvis man tænker over det, er det vel rimelig svært bare lige at fortælle en person, at man virkelig holder af og elsker dem. I dag er det blevet så almindeligt bare at se "Jeg elsker dig", det hader jeg. Vi siger det nogle gange uden rigtigt, inderligt, at elske personen men bare holde af. Det burde være ord, som der hver gang skulle lægges en betydning i, hvilket jeg ikke tror bliver. Never mind - Jeg valgte (og her kommer sammenhængen!!) min dejlige mor. Hun er den første, jeg kom i tanke om, og en af de personer der betyder allermest i denne store verden. Jeg endte med faktisk at skrive to beskeder til hende. En lige inden jeg lagde mig til at sove, og en i skolen næste dag, hvor jeg skrev at hun var den bedste, og at jeg elskede hende. Hun blev rigtig glad for beskederne, og sagde at jeg var sød sådan at skrive en godnat hilsen og sød besked til hendet - Det gjorde også mig glad. Hihi. Det føltes godt at lade hende få det at vide. Hun er den mest fantastiske kvinde, fantastisk mor. Hun er et stort forbillede. Elsk på hende. I får lige et par dejlige billeder med på vejen - De to vigtigste piger i mit liv, min søster og mor.


2 kommentarer:

 1. Vildt fed blog, og aaalt for lækre billeder! Vi følger dig nu :)
  Vi er lige startet op, og ville derfor blive rigtig glade, hvis du ville tage et smut forbi vores blog, og måske blive fast læser også.

  - Seline og Cathrine.
  http://ohlamour.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Tusinde tak, hvor er i søde!!
  Kigger forbi :-)

  Anne-sofie

  SvarSlet