20.6.13

Train insane or remain the same

Puha.. Sidder lige nu på mit værelse, heeeelt smadret. Og jeg mener altså sådan virkelig smadret. Stod op kl. 5:30 for at tage ned og træne kl. 6! Føj, det er noget at det mest krævende jeg har prøvet, haha. Jeg spiser ikke noget inden, fordi man forbrænder meget mere om morgene, da man ikke har noget mad at forbrænde, tager kroppen fra fedtdepoterne. Det gør dog også, at man ikke har meget energi i kroppen, fordi man ikke har indtaget noget i lang tid. Det er syyygt hårdt for både sind og krop, og bagefter har man bare virkelig også brug for noget at spise. Herefter er det jo så vigtigt, at man spiser sundt. Gerne mad med mange proteiner. Jeg spiser dog bare havregryn med rosiner, kokosflager og græskarkerner og i dag også en halv banan. Mhmmm.
Det er vildt dejligt bare, at få det overstået, synes jeg! Nu skal jeg ikke tænke på, at jeg skal nå det i aften. Skønt!


4 kommentarer:

 1. Træner normalt altid eftermiddag - aften, men det kunne være jeg skulle begynde at træne om morgen. :-)

  Knus
  emmavanghoest.blogspot.dk <3

  SvarSlet
 2. Jeg træner normalt også om aftenen eller eftermiddag. Og i princippet er det nok også sundest for dig og din krop. Du kan sagtens gøre det engang mellem, men hold dig bare til eftermiddags-aften-træning. Det får du helt klart mere ud af. Der har du energi at tage af, det har du ikke morgenen :-)
  Men du kan jo prøve morgentræning af, og se om det er noget for dig! ;-)

  Vh Anne-Sofie

  SvarSlet
 3. Altså jeg er uenig I, at man forbrænder mere om morgenen på tom mave :-) Der er så mange for- og imod. Men nok om det - super godt gået, dog skulle du måske spise lidt proteiner efter træning, som du selv siger, da du jo HAR trænet på tom mave, og kroppen har brug for proteiner :-) Bare et godt råd :D

  SvarSlet
 4. Jeg går på efterskole, så der er ikke så meget at vælge imellem til morgenmad. Foretrækker også selv en masse proteiner :-)

  Anne-Sofie

  SvarSlet