13.6.13

Design

Yes, 3 down 1 to go. Glæder mig til at få overstået den sidste eksamen på mandag! Det er gået rigtig godt med de tre og er stolt af min præstation. Hvordan er jeres gået indtil videre?
Nå, men det jeg tænkte, jeg lige ville fortælle lidt om i dag, er omkring min sidste design her på efterskolen. Vi havde vores aller sidste time for nogle uger siden, SÅ UNDERLIGT! Men vi fik afsluttet vores projekt "Lav arbejdstøj om til tourist og hippie", hehe. Dvs. at vi lavede et outfit, hvor vi kun måtte bruge arbejdstøj, super cool udfordring! Vi lavede et lille photoshoot, som jeg tænkte, at jeg ville vise jer! Og ja, det er mig der er "modellen" ;-)
Fortæl mig hvad i synes!

Tourist: 
Hippie:

6 kommentarer:

 1. smækker lækker!

  SvarSlet
 2. Sikke et fedt projekt i skulle lave, og jeg synes du har gjort det super godt! :)

  - Knus fra Isabella <3
  www.isabellapernille.dk

  SvarSlet
 3. Tusinde mange tak Isabella! Hvor er det sødt af dig ;-)

  Anne-Sofie

  SvarSlet
 4. Hold nu kæft, hvor er det der altså cool!! Min far arbejder som elektriker, og hvis jeg skal være ærlig, så kan jeg ikke huske hvornår jeg har set ham i andet end blå arbejdsbukser (måske på nær afklippede jeans for nogle uger siden, hmmm...), og jeg har ALDRIG tænkt over hvordan jeg selv ville se ud i dem, hvis de fik en lille overhealing. Den idé bliver jeg altså nødt til selv at prøve! Et spændende DIY-projekt :D Vesten er jeg også ret vild med.

  Rigtig fed blog (og interessant uddannelse du tager dig, lyder det til ;)), og en interessant stil, som jeg da gerne vil følge nærmere :)
  Kig evt. forbi, hvis du har lyst til en sludder :)

  Ps. Flot navn ;) Hæhæ

  Kh. Anna-Sophie
  www.annasophie-pocahontas.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Wow, tusinde tak for din kommentar! Det var vildt fedt at prøve ;-)
  Jeg er faktisk bare på efterskole på en designlinje, men jeg vil meget gerne tage en designuddannelse ;-)
  Tak - Det er jeg glad for!

  Anne-Sofie

  SvarSlet