24.4.13

The Bieber concert

Så er det tid, har endelig sat lidt tid af til at skrive et indlæg til jer! Har virkelig haft nogen lange dage (timer til om aftenen), så har ikke lige kunne overskue det. Men nu får i det, og det handler selvfølgelig om Justin Bieber koncerten i Parken i lørdags.
Faktisk er det lidt svært at sætte ord på den dag! Det var simpelthen den vildeste oplevelse nogensinde. Jeg havde glædet mig i ca. et år på den dag, og pludselig, før man ved af det, er det år gået, og så står man midt i det. Jeg var afsted min fantastisk skønne veninde Sofie, som jeg også var til koncert med i Herning i 2011, da Justin var i Danmark for første gang. Vi tog en bus til København og var der ovre ved 15-tiden. Med en kriblende fornemmelse i maven stod vi ud af bussen og LØB hen til Parken. Vi var så spændte, og vi ville bare over i køen for at få indgangs-armbånd med det samme!! De næste mange timer brugte vi på at stå i kø i to forskellige, men i laaaaang tid. Efter at have ventet i evigheder, med trætte ben, blev vi kl. 19. lukket ind. Det skal sige, at dørene allerede åbnede kl. 17. Der var bare sådan en enorm kø! 
Da vi kom ind, var det som at være i himlen. De første skridt, da jeg trådte ind på det store stadium, var noget af det vildeste, jeg har prøvet! Vi havde pladser i Golden Circle, som er det tætteste område på scenen. Vi var selvfølgelig ikke helt forrest, men vi havde en forholdsvis god plads i GC. 
Christopher varmede op kl. 19.30, men efterfølgende måtte vi vente i halvanden time på, at Justin kom på scenen. Det var næsten forfærdeligt at vente så længe! Alle var helt udkørte i benene, og vi kunne ikke rigtig sætte os ned, da vi stod mast sammen. Jeg var lige ved at tro, at Justin ville aflyse, da Justins personlige dj pludselig fyrer op for festen. Så var det som om, at vi havde glemt den lange ventetid. Nu var vi bare klar på JUSTIN BIEBER! 
Der blev talt ned, og pludselig stod der 00 00 00 00 på uret, og så begyndte showet, og allerdejligste Justin kom ud fra scenen med vinger på, årh. Altså jeg bliver helt mundlam af at tænke på det, det var så sindssygt. Så der stod han, som en rigtig engel, RET tæt på mig og Sofie! Jeg troede næsten ikke mine egne øjne. 
Ellers forløb koncerten sig utrolig godt - SUPER FEDT SHOW! Justin klarede det super, stemningen var amazing og alle beliebers var ellevilde. Men før vi overhovedet nået af nyde showet, var det ovre. Sådan føltes det virkelig, og jeg kunne virkelig godt være blevet der resten af natten! Sådan skulle det selvfølgelig ikke være. Vi gik over i bussen og pga. både Justins og bussen forsinkelse kørte vi først derfra 0.30. Turen var fandens lang, undskyld mit sprog, fordi vi lavede mange stops undervejs. Så klokken 6.45 stod jeg hjemme på mit værelse. Phew, det var altså noget af en omgang. Især fordi der havde været elevfest om fredagen, så jeg fik i alt 10 timers søvn i den weekend. Men og hvad så? Det var der hele værd.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende! Den fedeste oplevelse til dato, for hold op hvor var det ubeskrivelig fedt. Tænk at stå så tæt på sit største idol?? Yup, that's pretty cool.
Nå, nu er det også blevet til lidt af en roman, det her. Men håber i kunne lide det.
Lad mig gerne høre om jeres oplevelse af koncerten, til dem der var med! Nogen af jer der havde meet & greet?

2 kommentarer:

  1. En af mine veninder havde meet and greet, og hun var slemt skuffet! Læs artiklen med hende her: http://ekstrabladet.dk/flash/article1957538.ece

    SvarSlet
  2. Har også hørt at det var lidt skuffende. Men Justin er heller ikke i "godt humør" for tiden, men det er selvfølgelig vildt irriterende at det skuffer så meget!

    Anne-Sofie

    SvarSlet