16.3.13

New in

Jeg var i torsdags en tur på Århus' strøg, og fandt mig denne lækre maxikjole fra mærket Mbym. Den kostede 300 kr., hvilket jeg egentligt synes var en fair pris. Jeg har siden sidste sommer beundret de lange enkle men elegante maxikjoler, og men jeg har altid været lidt i tvivl, om den ville se dum ud pga. min højde på 162 cm, ihihi. Jeg har også frygtet, at man skulle være skind og ben for at kunne bære kjolen, da disse slags kjoler helt klart "flasher" alle kroppens detaljer. Men så tænkte jeg, "nu prøver jeg den sgu", og jeg blev positivt overrasket! Jeg synes på ingen måde, at jeg så dum ud i den, men fordi den var så lang, så jeg egentlig bare almindelig ud. Jeg synes heller ikke, at det var så galt med, at den viste alle ens former frem. Jeg tog bare den sorte, som er den farve som er mindst flatterende, og tænkte bare "og hvad så hvis man har lidt former, ingen er perfekte". Og ca ching så købte jeg den!
 Kjolen har t-shirts ærmer sammen med dens lange længde, men det gør kjolen meget mindre kejtet, når man ikke er så høj - synes jeg ;-) Så hvis du heller ikke er den højeste og har de længste ben, men drømmer om at bære en kjole af samme slags, så frygt ej: Gå bare efter de helt lange modeller! 

Jeg glæder mig sådan til at sommer, så jeg kan få den brugt til en tur på stranden med et par solbriller og sanddaler og til fester med en halskæde og ring og et par stilletter!

2 kommentarer:

 1. Den er super smuk til dig! :) Ville så gerne have en maxikjole her til sommer! :)


  Kig gerne forbi og læg en kommentar:)

  http://life-is-pure-love.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Hvor er du sød, Emma! Tusinde tak - De er også bare super fine til sommer!! :-)

  Anne-Sofie

  SvarSlet