13.2.13

Mit lille skab

Jeg har på min Facebook-side snakket lidt om at vise mit garderobeskat ude på efterskolen, bare for sjov. Det har jeg så besluttet mig for at gøre, men i må ikke blive for begejstrede - Det er ikke det fedeste skab, og så roder det lidt, ihi. Lige inden i får billederne at se, så vil jeg lige sige, at det gule papir der hænger er min "sundheds-liste/regler", som jeg så vidt muligt prøver at overholde. Hvis i mangler lidt påmindelse om at i skal nogen ting, så er det her, hvis jeg selv skal sige det, en rigtig god ide! Du ser jo sedlen hver gang du skal i dit skab, og for mit vedkommende er det nok en 5 gange om dagen! 
Nå men tilbage til indholdet af skabet, så har jeg desværre glemt at ligge mine ynglings stykker forrest, men i må lige bære over med mig ;-) Det ligner forresten også, at jeg ikke har særlig meget tøj, men tro mig! Det er bare gemt væk af det øverste og yderste tøj.
Håber i synes, at det er en sjov lille idé - Fortæl mig hvad i synes!


2 kommentarer:

  1. Du skriver du laver "mave app" - Hvad hedder den app? :-)

    SvarSlet
  2. Jeg bruger den der hedder Daglig træning - Den kan klart anbefales, da du også kan bruge den til at træne ben, balder osv. med den :-) Indimellem bruger jeg også en der hedder Easy Abs og Abs Workout.
    Håber det kunne bruges!

    Anne-Sofie

    SvarSlet