20.6.12

Watch out - Bieberzone

Så er Justin Biebers nye album Believe ude!!! Årh hvor er det godt! Jeg eeeeeelsker sangene! Man har bare gået og ventet på, at det skulle komme ud i en evighed. Og nu er det endelig kommet ud, det er skønt! :-D
Albummet er nyt, friskt og en smule anderledes (på den gode måde!). Man kan godt høre, at Justin er blevet ældre. Hans musik stil har taget en drejning, men jeg synes bestemt, at han bliver bedre og bedre!
Hans stemme er bare så lækker og sprøøøøød, juhmi! Det samme kan må sige om hans udseende! Han er en rigtig godte, er han! Ja, og personligheden er nok noget af det bedste! Justin er et at de mest hjælpsomme, venlige, betænksomme, taknemlige og helt fantastiske mennesker jeg kender til!

Her får i nogen af numrene fra hans nye album:



5 kommentarer:

 1. mest venlige, betænksomme, fantastiske?? han tævede en fotograf for at tage et enkelt uskyldigt billede?

  SvarSlet
 2. Jeg tror ikke at vi kan sætte os ind i den verden, som de kendte lever i. Fotografer over sæt, intet privatliv! Det kan da være utrolig hårdt, og måske har Justin bare følt sig provokeret af fotograferen, som ikke ville lade ham være i fred? Men jeg er 100 på at Justin ikke har tævet fotografen, men måske har skubbet ham til side pga. Irritation. Vi lever i en verden med rygter, og I det her tilfælde tror jeg at meget er overreageret og opdigtet.
  Du har din mening og jeg har min.

  Anne-Sofie

  SvarSlet
 3. Og desuden var det MIN mening om Justin! Han er et af de mest hjælpsomme, venlige og betænksomme mennesker JEG kender til.
  Og da du lyder til at være hater, eller i hvert fald ikke den mindste fan af Justin, hvorfor så overhovedet læse det her indlæg. Titlen udtrykker tydeligt at det her indlæg er for dem der kan lide Justin.

  Anne-Sofie

  SvarSlet
 4. Mange tusind tak for kommentaren på min blog, du har en rigtig fin blog med mange fine billeder. :)
  //Kram
  www.camillakruse.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Selv tak Camilla!
  Det ville betyde meget, hvis du ville blive fast læser! :-)

  Anne-Sofie

  SvarSlet