28.6.12

Translokation - A goodbye

Hej bloggen!

Igår var jeg til translokation. Ja det er sjovt ord, men det betyder i hvert fald, at 9. klasserne der er gået ud går "officielt" ud af folkeskolen. Der bliver sunget, holdt en masse taler og så får man sit eksamensbevis med ens karakterer på. Til sidst siger man farvel til alle 'årgangskammeraterne', som man har gået i skole med i 10 år, og alle lærerne. Det var det værste ved den ellers skønne aften! Det var så ubeskrivelig sørgeligt! Jeg har aldrig grædt på så mange menneskers skuldre på én dag! Åh gud, hvor var det dog svært at sige farvel!
Jeg tager jo på efterskole efter sommerferien, og derfor ved jeg, at jeg ikke vil komme til, at se dem særlig tit. Jeg frygter virkelig at miste kontakten med alle de elskede mennesker <3 Især de nærmeste venner frygter jeg ikke at komme til at se. Jeg ved, at vi kommer til at ses her til sommer, men hvad der kommer til at ske fremover er svært at sige. Jeg håber virkelig bare på det bedste! Jeg kommer i hvert fald til at savne dem! Især dem der betyder allermest for mig! Jeg kommer selvfølgelig også til at savne alle mine andre venner fra de andre årgange, lærerne og generelt bare skolen! Den var noget helt specielt, og jeg vil aldrig glemme mine 10 år der! Puha, nu sidder jeg her og får tårer i øjnene...
Nå men jeg sagde jo også 'farvel' til min elskede kæreste, som selvfølgelig ikke er et farvel, men nærmere et 'på gensyn'. Han var den sværeste at sige 'farvel' til. Jeg ved, at vi nok skal få det til at fungere selvom vi ikke kommer til at gå på samme skole, vi bor i to forskellige byer og jeg måske kun er hjemme hver anden weekend. Men det er bare tanken om, at jeg ikke hver morgen skal mødes med hans smil på læben, at jeg ikke hver dag skal grine og more mig med ham, at jeg ikke skal høre hans skønne stemme hver dag, og at jeg kan komme til at kramme og kysse ham hver dag, der gør mig så ked af det. Han bliver ikke en del af min hverdag på samme måde. Det bliver svært, men sådan er det jo altid med forandringer!  Jeg er sikker på, at i kender til det. But back to my boyfriend, så vil jeg i hvert fald gøre alt for at få det til at fungere! Han betyder alt for mig, jeg elsker ham! Jeg kommer til at savne ham ubeskrivelig meget. Just like all the others <3
Jeg kommer selvfølgelig også til at savne alle mine andre venner fra de andre årgange, lærerne og generelt bare skolen! Den var noget helt specielt, og jeg vil aldrig glemme mine 10 år der! 
Men hvis jeg skal citere lidt fra Justin Bieber, then never så never! Man skal ikke sige, at man aldrig ses igen el. at det aldrig bliver det samme! Hvis man bare gør noget for det og tror på det, skal det nok lykkedes! Endnu et budskab el. rettere tekst fra Justin er fra hans nye album. Det er sangen Be alright. Den minder mig om den situation, jeg nok ikke kan komme udenom, når jeg starter på efterskolen. Nemlig det med at savne en så meget, men at man vil gøre alt for at se hinanden, og at det nok skal gå:


Across the ocean, across the sea
Startin' to forget the way you look at me now
Over the mountains, across the sky
Need to see your face and need to look in your eyes
Through the storm and through the clouds
From snow and upside down
I know it's hard babe
To sleep at night
Don't you worry
Cause everything's gonna be alright
Through the sorrow and the fights
Don't you worry
Cause everything's gonna be alright


All alone i my room
Waiting for you phone call to come soon
And for you i would walk a thousand miles
To be in your arms
Holding my hear
Oh i, Oh i love you
And everything's gonna be alright
Through the long nights and the bright lights 
Don't you worry 
Cause everything's gonna be alright


You know that i care for you
I'll always be there for you
I promise i will stay right here
I know that you  want me to
Baby we can make it through anything
Cause everything's gonna be alright
Through the sorrow and the fights 
Don't you worry 
Cause everything's gonna be alright2 kommentarer:

 1. det skal nok gå, selvom det er utrolig sørgeligt! vi sagde jo også farvel til nogle idag, hold da op... jeg kunne hellere ikke holde tårene inde!
  det er så sørgeligt og svært at sige farvel!!!
  Men everything's gonna be alright!Årh han er skøn, og har bare en sætning til alle følelser!!
  Jeg elsker dig Annesofie, og ønsker dig alt godt frem over, kommer til at savne dig utrolig meget! MEN LOV MIG, VI IKKE MISTER KONTAKTEN!
  kNUS & KYS!

  SvarSlet
 2. Det er altid sørgeligt at sige farvel, ja :-(
  Jeg elsker også dig Sofie! Tusinde tak for det - Ønsker virkelig også det bedste fremover for dig! Kommer til at savne dig ubeskrivelig meget smukke!
  JEG LOOOOOVER DIG! Vi mister ikke kontakten!!! <3333 Det kan jeg ikke lade ske!
  Kys

  Anne-Sofie

  SvarSlet