11.2.12

Blog anbefaling: Julie Hansen

Dette indlæg er en blog anbefaling til Julie Hansens blog! Jeg elsker hendes blog, og jeg har ikke set sådan flot blog før!
Jeg kontaktede Julie for en uges tid siden, og fik hende til at svare på nogle spørgsmål (-:

Hvordan kom du på at lave en blog?
Jeg startede for alvor med at blogge tilbage i maj 2011. Jeg havde længe læst andre blogs, dog mest om mode og tøj. Jeg havde på det tidspunkt et ønske om at dele mine billeder med folk udenfor min facebook omgangskreds. Jeg fandt frem til nogle fotoblogs, og jeg var ikke et sekund i tvivl om, hvad jeg ville. Jeg ville lave en blog. 
 Jeg prøvede mig frem med forskellige layouts og indlæg, og efter noget tid, fandt jeg noget der passede til mig, og noget som jeg havde det godt med. 

Hvordan er det at blogge?
Jeg synes det er super fedt at blogge! Det er sjovt, udfordrende, og jeg elsker det der med, at jeg har et sted, hvor jeg kan dele mine billeder med alle fra hele verden.
Bloggen har også fået mig til at udvikle mig mere når det gælder mit fotografi, og det er jeg også super glad for!

Hvad er det bedste ved at blogge?
Det må helt sikkert være alt den respons man får fra sine skønne læsere! Både den positive og negative. Jeg er super glad for alle mine læsere, og jeg er så taknemlig over, at de gider læse med, kommentere mine indlæg og ja.. Bare være der! Tak til alle jer! :-) 

Hvordan har du pludselig fået så mange læsere?
Jeg ved ikke om jeg pludseligt har fået mange læsere. Jeg har som sagt haft min blog siden maj 2011, så det har alligevel taget lidt tid. Jeg havde dog overhoved ikke regnet med, at jeg ville få så mange læsere! Det er jeg virkelig glad for! Tak! 

Hvad handler din blog for det meste om?
Jeg har valgt at kalde min blog for en hverdags/foto-blog. Jeg prøver at lave indlæg, hvor jeg mest fokusere på mine billeder. Jeg skriver ikke særligt personlige indlæg, da jeg synes det bliver for nært og tæt. Jeg prøver i stedet at udtrykke mine følelser gennem mine billeder. Har jeg f.eks. en dårlig dag, er det måske nogle lidt triste billeder jeg poster på min blog, og omvendt hvis jeg har en god dag, er det nogle glade billeder med massere af varme og rar stemning. 
 Jeg vil dog heller ikke være bleg for at indrømme, at min blog er måske en smule narcissistisk på nogle punkter, da den for det meste kun handler om mig, mine billeder og min hverdag. Jeg fokuserer ikke særligt meget på andre folk eller verdenssituationen. Det er min egen lille ego-bobbel, men jeg er glad for den. 
Jeg betragter min blog som et fristed, hvor jeg kan skrive mine tanker ned og vise mine billeder. 

Hvordan er du blevet så god til at fotografere?
Tak for rosen, først og fremmest!
Jeg tror bare det er et spørgsmål om øvelse! Hvis man kan lide hvad man laver, og brænder for det, så kommer det helt af sig selv. Øvelse gør virkelig mester! 

Har du et par råd eller fif til nye bloggere?
Lav et simpelt layout, som folk kan finde rundt i. Gør dine billeder store, kvalitetsfyldige, og glem ikke redigering - jeg tænker altid sådan her: "Editing is the icing on the cake". Man kan kun undvære den i få tilfælde, sådan har jeg det i hvert fald.
Jeg synes virkelig at redigering gør en stor forskel på billeder. Det giver stemning og stemning fanger ofte interessen.
 Så længe du har lysten til at blogge, så gør det! Det skal aldrig gå hen og blive en plage eller noget man føler man skal gøre. 


Her kommer lidt billeder, der siger meget om hvor ENORMT FLOT bloggen er! & hvor god hun er til at fotografere!Jeg vil råde jer til at smutte en tur forbi Julies blog og blive fast læser! 
I kommer til at elske den! 

7 kommentarer:

 1. Super fin blog du har! Er fast læser nu. Vil du gøre det samme for mig?
  Knus Rosa.
  http://rosamarieb.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Tusinde tak Rosa!
  Jeg smutter lige forbi din blog og bliver fast læser! (-;
  Knus

  Anne-Sofie

  SvarSlet
 3. Mange tak for bloganbefalingen og alle de rosende ord! Det er super sødt af dig! :-)
  TAK TAK TAK!

  xxxx,
  Julie.

  SvarSlet
 4. Super godt interview, Julie Hansen er bare så dygtig
  jeg er blevt fast læser og håber du måske også ville bliver fast læser på min blog hvis den interesserer dig ? :)

  SvarSlet
 5. Årh det var da så lidt Julie! & tusinde tak for dine besvarelser!
  - Tusinde tak! Jeg smutter lige forbi din og bliver fast læser! (-;

  Anne-Sofie

  SvarSlet
 6. Hejsa!
  Super super fin blog med nogle rigtig flotte billeder! Håber du vil kigge forbi min blog og evt. blive fast læser. Jeg mangler kun 14, så er jeg oppe på 100 og kan få skudt min giveaway i gang! - whatsgoodmonica.blogspot.com

  //Monica Liv

  SvarSlet
 7. Hej Monica! Tusinde tak! Jeg vil meget gerne kigge forbi din blog og blive fast læser! Du må meget gerne blive fast læser ved mig også! (-;

  Anne-Sofie

  SvarSlet